Paket za srečne izžrebance

Maraton dles Dolomites

01
Jul
2018
29
Jun
2018
3 dni
Hotel 3*
234 EUR
EUR

217

Kratek opis

Poseben opis verjetno ni potreben. Gre za enega izmed najprestižnejših maraton v Evropi. Vsako leto se nanj prijavi na deset tisoče ljudi, pa vendar večina ni sprejeta. Kajti na maratonu lahko nastopi le 9000 nastopajočih. Če ste eden izmed srečnih izžrebancev se lahko odločite za potovanje z nami. Maraton boste doživeli na enak način, kot dirkanje doživijo profesionalni kolesarji. Pred odhodom proti Dolomitom boste prejeli sporočilo s podrobnostmi o odhodu. Od tu naprej pa bomo za vse ostalo poskrbeli mi. Prevoz, udobna postelja, hrana pred, med in po maratonu, preverjanje delovanja kolesa, kako se obleči, kaj in kdaj jesti ter kaj in kdaj piti - za vse to bomo poskrbeli mi. Vaša edina skrb bo, da se boste zjutraj zbudili, si nadeli štartno številko in uživali v enem izmed najlepših maratonov na svetu. PS: razmišljate, da bi se bilo pametno pred maratonom zmasirati? Ni problema, v spremljevalni ekipi bo tud maser!

Program potovanja

1. dan
29
Jun
2018
Odhod proti Dolomitom

V zgodnjem popoldnevu se bomo odpravili proti Italiji in našemu hotelu v osrčju Dolomitov. Po nastanitvi v hotelu bo sledil krajši spoznavni sestanek, na katerem bo podrobno predstavljen program potovanja. Temu pa bo sledil odhod na večerjo v eno izmed okusnih lokalnih restavracij.

 

2. dan
30
Jun
2018
Dan za pripravo na maraton
Historic Hotel Digonera - Corvara

Dan bo namenjen predvsem polnjenju glikogenskih rezerv in sproščeni pripravi na glavni podvig našega potovanja. Med tem bomo seveda tudi kolesarili, da boste pretegnili noge in se aktivirali za maraton, ki bo na sporedu naslednji dan.
Zjutraj se bomo po zajtrku v sproščenem tempu odpravili proti Arabbi, preko prelaza Campolongo proti Badii, kjer boste prevzeli štartne številke za maraton. Po tem boste lahko štartne pakete odložili v spremljevalnem kombiju in individualno odločili o nadaljnem poteku vašega dne. Lahko boste dan preživeli v Corvari ali La Villi Stern, kjer bo nasledni dan štart, oziroma cilj maratona. Ali pa se boste odpravili nazaj proti hotelu, kjer si boste odmaknjeni od vrveža lahko spočili misli pred prihajajočo kolesarsko avanturo. 

Ne glede na vaš čas povratka v hotel, vas bo tam čakalo kolesarsko kosilo s prevladujočimi ogljikovimi hidrati, kajti za uspeh na maratonu je pomembno, da si primerno napolnite vaše energijske rezerve. 
Sproščeno popoldne bomo izkoristili za krajši sestanek o vseh podrobnostih maratona, morebitno masažo in za popolno pripravo na maraton. Temu bo sledila večerja v eni izmed lokalnih restavracij in zgodnji odhod v posteljo, kajti čakalo nas bo zgodnje bujenje. 

3. dan
01
Jul
2018
Maraton dles Dolomites
Dolomiti

Budilka bo zvonila zelo zgodaj, kajti telesu moramo dati čas, za prebavo zadnjega manjšega obroka pred maratonom. Izpred hotela se bomo odpeljali že ob 4:45 zjutraj. Vaša edina skrb bo, da se pravočasno zbudite in zapustite toplo posteljo.

Od točke, ko boste zapustili hotelsko sobo naprej, vas bomo vodili mi. Naložili bomo kolesa, preverili tlak na kolesu, poskrbeli za potno hrano in napitke med kolesarjenjem. Vi boste samo oblekli vaš najljubši dres in se podali proti prelazom. Tisti, ki boste nastopali na srednji in daljši različici maratona, boste lahko prejeli okrepčilo po želji tudi pred vrhom vzpona na Campolongo in tako prihranili čas, ki bi ga druga izgubili na okrepnih postajah. 
Po prihodu v cilj se bomo osvežili in počakali na podelitev nagrad najboljšim. Po tem pa se bomo odpravili proti domu.
Prihod domov je predviden v poznih večernih urah. 

  Dodatne informacije

  Cena vključuje:

  • vse prevoze v sklopu potovanja,
  • 2x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* (dvoposteljne sobe z ločenimi posteljami) 
  • 1x kolesarsko kosilo po kolesarjenju ( riž ali testenine)
  • sadje čokoladice in ostale prigrizke med kolesarjenjem,
  • elektrolitski napitki med kolesarjenjem,
  • osnovni servis koles ob morebitni okvari,
  • slovensko vodenje,
  • priprava na maraton Dolomiti
  • organizacija potovanja in DDV.

   

  Ostali stroški:

  • stroški ostale prehrane, približno 25€ na večerjo. 

   

  Možna doplačila:

  • izposoja kolesa za čas potovanja 60€,
  • enoposteljna soba 78€,
  • turistični zavarovanje z asistenco Coris 9,37€ (osnovno kritje do 25.000€),
  • zavarovanje rizika odpovedi 4,3% cene potovanja.

   

  Velikost skupine?

  V skupini bo maksimalno 14 oseb.

   

  Kako bomo potovali?

  Ob prijavi do 7 kolesarjev bomo potovali s kombijem s prtljažnikom za kolesa. V kolikor bo prijav več, bomo potovali z dvema kombijema in dodatno zaprto prikolico za kolesa.  

   

  Kakšno opremo potrebujem za kolesarjenje?

  Za kolesarjenje potrebujete normalno delujoče kolo,zračne drese za kolesarjenje in oblačila za po kolesarjenju. Priporočamo uporabo zaščitne čelade in svetujemo, da s seboj prinesete kakšno rezervno zračnico. Tlačilka bo na voljo v kombiju. Vsi udeleženci se morajo zavedati, da organizator ne more prevzeti odgovornosti za varnost udeležencev med njihovim kolesarjenjem, da kolesarjenje poteka po cestno prometnih predpisih in na lastno odgovornost.

  Kako se prijavim?

  Preprosto, po e-pošti (klemen@natekmi.si) nam pošljete vaše podatke: ime in priimek (enako kot v osebnem dokumentu), naslov stalnega bivališčadatum rojstva in telefon, kjer ste dosegljivi.

  Po prejemu vaših podatkov vam po pošti pošljemo račun-prijavnico. Prijavo potrdite s plačilom akontacije na naš bančni račun. *Razlika se poravna pred odhodom.

  Vsem tistim, ki ste v preteklosti že potovali z nami priznamo 5% popust!

  V kolikor si kdo želi samo nočitev z zajtrkom si lahko preko nas rezervira naslednje:

  - 2x nočitev z zajtrkom v enoposteljni sobi (1 oseba): 130€

  - 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi (2 osebi): 210€

  - 2x nočitev z zajtrkom v troposteljni sobi (3 osebe) : 266€

  Za dodatne informacije nas kontaktirajte.