O nas

 

Spletni portal natekmi.si je ustanovilo podjetje ZELENA DOŽIVETJA, razvoj zelenega turizma d.o.o., z namenom, da vsem aktivnosti željnim predstavimo svet njihovega najljubšega športa skozi oči profesionalih športnikov, ki so neposredno vključeni v organizacijo in vodenje naših potovanj.  Za vas organiziramo potovanja na najlepše športne destinacije po svetu, ki jih po navadi spremljamo le preko malih ekranov. Na potovanjih vam bodo nekdanji profesionalni športniki predstavili šport, ki se ga lotevate, med določenimi potovanji boste začutili tudi tekmovalno vzdušje in si ogledali še turistične zanimivosti v prijetni družbi športnih navdušencev. 

Idejni vodja projekta je Klemen Štimulak, ki je že kot otrok s kolesom raziskoval hribe okrog svojega doma. To raziskovanje ga je pri 16 letih pripeljalo do tega, da je začel tekmovati na kolesarskih dirkah. Bilo je uspešno in v devetih letih se je udeležil številnih tekmovanj v 25 različnih državah po vsem svetu. Danes potnike spremlja na vseh kolesarskih potovanjih in na njih prenaša svoje kolesarsko znanje in izkušnje, ki jih je prejel v času profesionalnega športa. Ob prekinitvi svoje kariere poklicnega športnika se je s svojo idejo portala natekmi.si preko katerega bi  nekdanji poklicni športniki prenašali svoje športno znanje na rekreativne športnike prijavil tudi na tekmovanje Slovenskega podjetniškega sklada za inovativne ideje v podjetništvu. Po uspešni predstavitvi pred komisijo je podjetje dobilo tudi sofinanciranje s strani javnega razpisa P2 s  sredstvi Evropske kohezijske politike za spodbude za zagon tehnološko inovativnih podjetij, ki so na začetku svoje poti in za širši trg razvijajo inovativne produkte, procese in storitve z visoko dodano vrednostjo. 

Kaj je bolj primernega kot to, da poklicni kolesar kot odličen poznavalec kolesarskega športa organizira kolesarska potovanje za vse, ki jim je kolesarjenje način življenja?

 

Bi se tudi sam priključil projektu natekmi.si? 

V podjetju neprestano iščemo nove obraze ter raziskujemo nove, primerne destinacije. V kolikor, ste tudi sam eden izmed izkušenih športnikov in si želite v svojem primarnem športu delovati tudi po končani profesionalni karieri ste vabljeni, da nas kontaktirate na klemen@natekmi.si!

 

Portal deluje v sklopu matičnega podjetja Zelena doživetja d.o.o. in pri izvedbi turističnih programov sodeluje z Turistično agencijo EJA iz Maribora.

 

natekmi.si natekmi.si natekmi.si
Nasmeh
O nas Splošni pogoji Kontakt